Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2011

  Αρχική

Υπηρεσίες

Καριέρα

 Επικοινωνία

Ανεύρεση

 

Η Εταιρεία

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Συνεργασίες

Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημερωτικό υλικό

Downloads

Σύνδεσμοι

 

 

 

Επτά λόγοι για να επιλέξετε το WMS ViewPoint

 

Υπάρχουν τουλάχιστο επτά λόγοι για να επιλέξετε το WMS ViewPoint: 

  1. Στα μέτρα σας

Το WMS ViewPoint περιέχει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και λειτουργικές δυνατότητας που συναντώνται σχεδόν σε όλες τις αποθήκες. Ότι δεν απαιτείται αφαιρείται και ότι απαιτείται προστίθεται. Έτσι στον πελάτη εγκαθίσταται το σύνολο των προγραμμάτων που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Κατ' επέκταση δεν πληρώνει - ούτε εφάπαξ αλλά ούτε ετησίως - δυνατότητες που δεν  θα χρειαστεί ποτέ.

  1. Πλήρης προσαρμογή

Η AgroSoft προσαρμόζει το πρόγραμμα στις δικές σας ανάγκες και όχι αντίστροφα. Έτσι ο πελάτης δεν αλλάζει τρόπο λειτουργίας. Συνεχίζει να λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, χρησιμοποιώντας όμως τον εξοπλισμό και τα προγράμματα του WMS ViewPoint.

  1. Οικονομική λύση

Το WMS ViewPoint αποτελεί μια οικονομική λύση. Το συνολικό κόστος κτήσης είναι χαμηλό, αρκετά χαμηλότερο από τον ανταγωνισμό. Όμως, το WMS ViewPoint, αξίζει πολύ περισσότερο από τα λεφτά που θα δαπανηθούν για την πλήρη λειτουργία του.

  1. Άμεσα αποτελέσματα

Το WMS ViewPoint είναι απλό και φιλικό στη χρήση του. Δεν απαιτούνται έμπειροι χρήστες. Μερικές φορές δεν χρειάζεται καθόλου εκπαίδευση. Νέοι χρήστες αρχίζουν αμέσως να το χρησιμοποιούν. Αυτό εξυπηρετεί τις αποθήκες που έχουν 'ανακυκλούμενο' προσωπικό.

  1. Συνεχής υποστήριξη

Επιλέγοντας την AgroSoft επιλέγεται ένα συνεργάτη που συνεχώς θα σας υποστηρίζει. Η υποστήριξη είναι συνεχής και άμεση είτε στις εγκαταστάσεις του πελάτη είτε από την έδρα της εταιρείας. Έτσι ο πελάτης δεν είναι μόνος, αισθάνεται την καθημερινή στήριξη και όχι την εγκατάλειψη.

  1. Σύνδεση με υπάρχουσα υποδομή

Το WMS ViewPoint προστατεύει και ενισχύει την υπάρχουσα υποδομή του πελάτη. Εύκολα συνεργάζεται και ανταλλάζει δεδομένα με εμπορικά πακέτα και ERP Συστήματα, διασφαλίζοντας έτσι τις επενδύσεις του πελάτη.

  1. Σύγχρονη τεχνολογική πρόταση

Το WMS ViewPoint βασίζεται σε σύγχρονες τεχνολογίες της εταιρείας Microsoft. Συνεχώς αναπτύσσεται και πάντα υιοθετεί τις τεχνολογικές εξελίξεις. Έτσι οι πελάτες απολαμβάνουν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με όλα τα συγκριτικά οφέλη, χωρίς να παροπλίζεται η υπάρχουσα υποδομή.

 Αρχή σελίδας

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μικρό κόστος

 
 

Μεγάλη αξία

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                     Όροι χρήσης