Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2011

  Αρχική

Υπηρεσίες

Καριέρα

 Επικοινωνία

Ανεύρεση

 

Η Εταιρεία

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Συνεργασίες

Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημερωτικό υλικό

Downloads

Σύνδεσμοι

 

Συνεργασίες

 

 

Η AgroSoft δεν είναι εσωστρεφής εταιρεία. Ενδιαφέρεται να συνεργάζεται με άλλες εταιρείες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που διαθέτουν υπηρεσίες και προϊόντα συμπληρωματικά με τα δικά της. Επιδιώκει στρατηγικές συνεργασίες τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο προκειμένου να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της και κατ’ επέκταση τις αγορές που στοχεύει. 

Στον τομέα της Πληροφορικής και ειδικότερα στην ανάπτυξη λογισμικού η επένδυση σε νέες και καινοτόμες τεχνολογίες είναι απαραίτητη για τη διαρκή παραγωγή προστιθέμενης αξίας στα προϊόντα λογισμικού και κατ' επέκταση στους πελάτες – χρήστες. Η AgroSoft έχει επενδύσει στη μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον κόσμο, τη Microsoft. Είναι συνεργάτης της Microsoft και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του MS Visual Studio και SQL Server για την ανάπτυξη των προϊόντων της.

 

Σχετικά με την προώθηση των ERP συστημάτων έχει υπογράψει σύμβαση συνεργασία με την εταιρεία SoftONE. Η SoftONE, κορυφαία εταιρεία του κλάδου, έχει αναπτύξει ένα από τα καλύτερα ERP συστήματα της Ελληνικής αγοράς.

 

Σχετικά με την προώθηση των προϊόντων WMS ViewPoint και Itemtracker συνεργάζεται με εγχώριες εταιρείες που εξειδικεύονται σε θέματα αυτόματης συλλογής και καταγραφής δεδομένων.

 

 

             

 

    

 

 

 

 

                 

   

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                          Όροι χρήσης