Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2011   Αρχική

Υπηρεσίες

Καριέρα ΕπικοινωνίαΑνεύρεση
 

Η εταιρεία

 

Η αποστολή

Ο στόχος

Το κλειδί της επιτυχίας

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Συνεργασίες

Νέα & Ανακοινώσεις

Ενημερωτικό υλικό

Downloads

Σύνδεσμοι

Η εταιρεία

 

 

Η εταιρεία “AgroSoft υπηρεσίες και προϊόντα λογισμικού”, είναι μια ιδιωτική εταιρεία Πληροφορικής με έτος ίδρυσης το 2005. Σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό της, οι άξονες δραστηριότητας της είναι η προώθηση στην αγορά καταξιωμένων ERP και WMS συστημάτων. Καθώς επίσης και η ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών λογισμικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Πρωταρχικός στόχος είναι η αταλάντευτη δέσμευση της στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και χρηστικών προϊόντων προς τους πελάτες της. Υποστηρίζει και συμβουλεύει τεχνικά τους εν δυνάμει πελάτες της πριν την πώληση, ενώ μετά την πώληση, εγγυάται έγκαιρη παράδοση των έργων και εκπαίδευση των χρηστών, με συνεχή και άμεση υποστήριξη.

 

 

Η AgroSoft αντιλαμβάνεται πλήρως τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της εποχής. Βοηθάει με αποτελεσματικό τρόπο τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές ανάγκες τους, να κωδικοποιήσουν τις απαιτήσεις τους, να απλοποιήσουν τη ροή εργασιών τους, να γίνουν πιο αποδοτικές, να αξιοποιήσουν τον εξοπλισμό που διαθέτουν και να μειώσουν το κόστος λειτουργίας τους.

 


Με προσοχή και ευθύνη σχεδιάζει κάθε έργο με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Βασικός στόχος είναι να διασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, των εργαζομένων της, αλλά και των μετόχων της. Τα κύρια χαρακτηριστικά που την διακρίνουν και την διαφοροποιούν στην αγορά είναι η βαθιά γνώση και εμπειρία των συνεργατών της, οι εξειδικευμένες λύσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί για κάθε τμήμα της αγοράς, η άριστη σχέση ποιότητας – κόστους, η αξιοπιστία των προϊόντων και η υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση.

Η AgroSoft συμμετέχει στο τεχνολογικό πάρκο "Τεχνόπολη Ακρόπολις".

 

 

 
 
      
Τεχνόπολη Ακρόπολις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                         Όροι χρήσης